LEDLichtlijn.com presenteert het alternatief voor dure en inflexibele lichtlijnen!

Onder de merknaam Ecora presenteert LEDLichtlijn.com een nieuw type LED-lijnverlichting. Het grote voordeel van de Ecora lijnverlichting is het feit dat het eenvoudig aan staalkabel of klemmen wordt bevestigd. Deze manier van bevestigen zorgt voor een significante besparing in de installatiekosten. Daarnaast kan de lijnverlichting eenvoudig worden verplaatst indien nodig. Bijvoorbeeld bij verplaatsing van stellingen in het magazijn.

Doordat de Ecora lijnverlichting een stralingshoek heeft van 145 ̊, zijn aluminium kappen en lenzen overbodig. Verder kan door de significant lagere kosten op installatie en energieverbruik, dynamische verlichting (bv. Dali) achterwege gelaten worden. Dus geen irritant, onrustig en oncomfortabel lichtbeeld.

De Ecora lijnverlichting kan worden gebruikt bij omgevingstemperaturen van -35~60 ̊ C, voldoet aan HACCP en is waterdicht (IP65). Kortom, een multifunctioneel topproduct!

 

Bestel eenvoudig in onze webshop en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

By | 2015-06-15T14:15:48+00:00 juni 15th, 2015|nieuws|Reacties uitgeschakeld voor LEDLichtlijn.com presenteert het alternatief voor dure en inflexibele lichtlijnen!

About the Author:

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies.